Spesialkompetanse

Hjem » Spesialkompetanse

Spesialkompetanse

All behandling foregår hos oss på Rygge

Bestill time i dag

Fyll inn vårt enkle bestillingsskjema og få tatt hånd om dine tannproblemer i dag!

Göran Widmark, Oralkirurg

Samarbeidet med oralkirurg dr.odont. Göran Widmark startet i 1996.

Göran er docent i kjevekirurgi ved Universitetet i Göteborg og sjef for kjevekirurgisk avdeling ved Mölndal sykehus, Göteborg.

Han disputerte i 1997 for den odontologiske doktorgrad i emnet kjeveleddskirurgi etter mer enn 10 års forskning.

Göran er en en internasjonelt kjent kjevekirurg som har arbeidet med implantologi siden 1989. Han har publisert mer enn 50 artikler i internasjonale tidsskrifter innen kjevekirurgi/implantologi, og gitt kurs over hele verden. Ved sykehuset i Mölndal behandles alle typer implantatpasienter, også pasienter hvor det mangler bein, og det gis også kurs om dette. De behandler ca. 300 implantatpasienter pr. år, en av de største implantatklinikker i vestre Sverige. Det drives avansert forskning, blant annet innen implantatkirurgi.

Ved klinikken drives også en omfattende kjevekirurgisk virksomhet med kjeveleddskirurgi, orthognatkirurgi og trauma.

Bertil Hager, Spesialist i oral protetikk

Vi har samarbeidet med spesialist i oral protetikk Bertil Hager siden 2005.
Han er en meget erfaren tannlege både som universitetslærer i kariologi og protetikk ved Tandläkarhögskolan i Göteborg, og som privattannlege.

Bertil har vært Tandläkarhögskolans hovedveileder i Oral Protetikk for videreutdannelse av utenlandske tannleger. Siden midten av 1980-tallet har han i samarbeid med tannkjøttspesialister og kjevekirurger utført den protetiske delen av implantatbehandling og også deltatt i utvikling av implantatsystem.

Han har også yrkeserfaring som rådgivende tannlege for Trygden og som tilsynstannlege ved Helse myndighetenes tilsynsenhet i Göteborg samt som formann i regionens klagenevnd for privattannleger i vestre Sverige.

Bertil arbeider også som medisinsk rådgiver for statlig myndighet og for flere forsikringsselskaper i spørsmål om tann og kjeveskader. Han har meget stor erfaring som kursgiver for tannleger i allmenn protetikk og implantologi. Bertil har holdt flere kurs i Norge i regi av Den norske tannlegeforening.

Han har i 10 år vært overtannlege ved Specialist klinikken i protetikk i Mölndal og har da samarbeidet blant annet med oral kirurg Göran Widmark.

Se alle tannlegetjenestene vi tilbyr

Bestill time

Fyll ut feltene under, og vi tar kontakt med deg så snart som mulig.

1 Kontaktinformasjon
2 Ønsket tid