Bertil Hager

Hjem » Om oss » Bertil Hager

Bertil Hager

Bertil er spesialist i oral protetikk

Vi har samarbeidet med spesialist i oral protetikk Bertil Hager siden 2005. Han er en meget erfaren tannlege både som universitetslærer i kariologi og protetikk ved Tandläkarhögskolan i Göteborg, og som privattannlege.

Bertil har vært Tandläkarhögskolans hovedveileder i Oral Protetikk for videreutdannelse av utenlandske tannleger. Siden midten av 1980-tallet har han i samarbeid med tannkjøttspesialister og kjevekirurger utført den protetiske delen av implantatbehandling og også deltatt i utvikling av implantatsystem.

Han har også yrkeserfaring som rådgivende tannlege for Trygden og som tilsynstannlege ved Helse myndighetenes tilsynsenhet i Göteborg samt som formann i regionens klagenevnd for privattannleger i vestre Sverige.

Bertil arbeider også som medisinsk rådgiver for statlig myndighet og for flere forsikringsselskaper i spørsmål om tann og kjeveskader.

Bertil har meget stor erfaring som kursgiver for tannleger i allmenn protetikk og implantologi.

Han har holdt flere kurs i Norge i regi av Den norske tannlegeforening.

Bertil har i 10 år vært overtannlege ved Specialist klinikken i protetikk i Mölndal og har da samarbeidet blant annet med oral kirurg Göran Widmark.

Se alle tannlegetjenestene vi tilbyr

Bestill time

Fyll ut feltene under, og vi tar kontakt med deg så snart som mulig.

1 Kontaktinformasjon
2 Ønsket tid